Buysse Snacks Horeca | Wie zijn we
15247
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15247,vcwb,vcwb-ver-1.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Wie zijn we

Pascal Buysse nam in 1992 een groothandel van charcuterie en frituursnacks over van zijn nonkel in Oostakker. In 1995 vervoegde zijn broer Filip Buysse de rangen en kort daarna werden de eerste medewerkers aangeworven. In 1996 verhuisde Buysse Snacks Horeca naar de KMO-zone Veldmeers in Laarne omdat er meer ruimte beschikbaar was voor de uitbouw van het magazijn, de koelcel, de diepvriezer en de loskade.

 

Pascal en Filip werkten hard en het bedrijf groeide jaar na jaar. In 2008 investeerde Buysse in een nieuwe diepvriezer en extra magazijnruimte. Het aantal werknemers bleef groeien, net als het klantenbestand, zowel in de breedte als geografisch. Naast Oost- en West-Vlaamse frituren volgden brasseriezaken, broodjes– en pittazaken en grootkeukens. Aan de Vlaamse kust werd Buysse een graag geziene gast en ook in het Waasland krijgt Buysse Snacks Horeca steeds meer voet aan grond.

 

Ook het rollend materieel schakelde een versnelling hoger: vier vrachtwagens en twee camionettes, uitgerust met dubbele temperatuurregeling voor koeling en diepvries, beleveren vandaag de klanten.

 

Anno 2015 telt Buysse Snacks Horeca elf vaste werknemers, vervoegde Bjorn, zoon van Pascal, het bedrijf en is de omzet verzevenvoudigd sinds het prille begin.

 

Bedoeling is om – samen met de klanten – te blijven groeien in de nabije toekomst, maar steeds op een duurzame, weloverwogen manier.