Buysse Snacks Horeca | Onze troeven
15249
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15249,vcwb,vcwb-ver-1.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Onze troeven

1° ALLES OP VOORRAAD

Een goed beheerde voorraad zorgt ervoor dat wij uw bestelling snel kunnen verwerken en altijd tijdig kunnen leveren, ook in noodgevallen. Een goede stock is dus onontbeerlijk voor een tevreden klant. We werken steeds met dezelfde chauffeurs voor dezelfde ritten, want zij vormen het eerste contact met de klant.
En we zetten alles netjes op zijn plaats.

2° ALLES OP DE JUISTE TEMPERATUUR

De horeca kan niet meer zonder diepvries. Of u nu een frituur, brasserie of broodjeszaak runt, niemand kan nog zonder een ijzig gekoelde voorraad. Diepvriesproducten eisen een speciale behandeling. Wij garanderen steeds -18°C tot en met de levering. Onze koelwagens en ons personeel dragen bij tot deze gewaarborgde kwaliteit. De vier vrachtwagens en twee camionettes hebben afzonderlijke compartimenten voor koeling en diepvries. Er wordt ook geïnvesteerd in temperatuurregeling en de tracering van onze producten.

3° ALTIJD GERICHT OP SERVICE

Zoals in zoveel sectoren is prijs een bijzonder belangrijke parameter. Wij garanderen eerlijke prijzen voor onze producten, maar zetten minstens evenveel in op klantvriendelijke service. Sociaal contact primeert.
Wij lanceren mee uw zaak met extra marketingtools, indien gevraagd.
Wij volgen mee het productgamma op, indien gewenst.
Wij rijden die extra mile, indien nodig.

4° 24/7 BESTELLEN VIA ONZE WEBSHOP

Via onze webshop kan u al onze producten bekijken en vergelijken, en daarna met één muisklik bestellen. Alle prijzen worden duidelijk vermeld, net zoals de promoties.