Buysse Snacks Horeca | Onze klanten
15003
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15003,vcwb,vcwb-ver-1.8,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive
 

Onze klanten

Frituren

Wil u een frituur starten of overnemen? Bent u op zoek naar een betere service voor uw bestaande frituur? Als betrouwbare groothandel leveren we frituursnacks, sauzen, verpakkingsmaterialen, frituurvetten, dranken en verse bereidingen zoals stoverij. Steeds in perfecte staat en op de juiste manier gekoeld.

 

Wij leveren aan huis en plaatsen alle producten in de frigo’s en diepvriezer.

Wij zorgen niet alleen voor een persoonlijke service en een correcte prijs, indien gewenst ondersteunen wij u ook met marketingtools zoals de inrichting van de frituur met raambestickering, de inrichting van de toog, het ophangen van een tipzak aan de gevel, het bepalen van de correcte prijssetting en het creëren van digitale prijslijsten (in samenwerking met Crazy Snacks). Daarnaast geven we ook advies in productkeuze en zoeken we, indien nodig, mee naar een pand.

Zeker als beginnende friturist kan u alle ondersteuning gebruiken bij de uitbouw van uw zaak. We willen dat uw zaak floreert, zodat we een langetermijnrelatie kunnen opbouwen, met een win-win voor beide partijen.

Brasserieën en eetcafés

Als groothandel in de horeca begeleidt onze vertegenwoordiger u bij de aanschaf van uw restaurantbenodigdheden: keukengrondstoffen, zuivel, sausen, diepvries minisnacks zoals hapjes en scampi’s, diepvriesgroenten en -desserts, maar ook verpakkingen, placemats of papierrollen.

Pitta- en broodjeszaken

Voor broodjeszaken en pittabars hebben we een uitgebreid aanbod: van salades over (pitta)brood, speciale broden, donuts, croissants en boterkoeken tot warme broodjes zoals kipburger en soepen, dranken en sauzen. Samen bekijken we wat u allemaal nodig heeft, op maat van uw bedrijf.

Grootkeukens

Sinds verschillende jaren bieden we ook levensmiddelen aan grootkeukens van bedrijven, instellingen organisaties. Wij houden rekening met alle hygiëneregels, conform grootkeukens en leveren steeds just-in-time.

Verenigingen

Bent u een sport- of culturele vereniging? Wil u een event organiseren? Wij leveren bijna alles: hamburgers, hotdogs , verse frieten, ingrediënten voor pannenkoeken,… Wij denken samen met u mee, zodat uw feest een voltreffer wordt.